banner564

Güneyden de katılım oldu

Kemal Saraçoğlu Vakfı Donörler Galası, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirildi

Güneyden de katılım oldu
banner598
Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı tarafından her yıl düzenli olarak donörler onuruna gerçekleştirilen Donörler Galası, bu yıl Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirildi.
Vakıftan yapılan açıklamaya göre, donör olmuş tüm gönüllüleri onurlandırmak amacıyla bu yıl 7.’si düzenlenen gala yemeğine, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Kemal Saraçoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri, Güney Kıbrıs’tan Karaiskakio Vakfı yetkilileri ve donörler katıldı.
Gecede Sağlık Bakanı Fazi Sucuoğlu bir konuşma yaparak, vakfı kutladı ve başarılarının devamını diledi.
Kemal Saraçoğlu Vakfı gecede, kemik iliği donörü olarak bir hayat kurtarmak adına gönüllü destek veren 2016 yılının donörlerini plaket takdim ederek onurlandırdı.
Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nevhiz Özer konuklara hitaben bir konuşma yaptı. Etkinliğe katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya teşekkürlerini sunan Özer, kuruluşundan bu yana geçen süre zarfında vakfın, topluma ve üye çocuklara yönelik gerçekleştirdiği faaliyetlere değindi. 

Donörlere plaket verildi
Konuşmaların tamamlanmasının ardından 2016 yılının gönüllü donörleri olan Gökmen Davutoğlu, Sadık Örel, Ersin Eminoğlu, Cemil Osmankan, Sonuç Özçetiner, Ergün Kanioğlu, Nermin Bodur ve Murat Turalı’ya Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, Kemal Saraçoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nevhiz Özer ve Kemal Sarçoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2016, 08:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473