banner564

9 hafta eğitim verildi

GAÜ yüzme kursları, düzenlenen sertifika törenı ile sona erdi

9 hafta eğitim verildi
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren GAÜ Yaz Okulları Yüzme Kursları sertifika töreni ile sona erdi. 
GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Spor Kompleksi bünyesinde bulunan yüzme havuzunda farklı yaş grubu ve kategorilerde gerçekleşen yüzme kursu sertifika törenine GAÜ Koleji Müdürü Aysu Balkalar ,Yaz Okulları Direktörü Celal Sakka , ve GAÜ Koleji Müdür Yardımcısı ve Yüzme Kursları Program Koordinatörü Koray Emirhoca ile öğrenci ve aileleri katıldı. 
Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte; farklı yaş gruplarındaki kursiyerler kendi grupları ile yarışma ve 9 haftalık eğitim boyunca aldıkları bilgileri ailelerine sergileme fırsatına kavuştular. Çekişmeli ve eğlenceli geçen yüzme yarışları ve gösterilerin ardından, farklı yaş grubu ve kategorilerde düzenlenen yüzme yarışmalarında dereceye giren minik yüzücülere madalyaları takti edilirken, kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. 
GAÜ’den yapılan açıklamalrda yoğun geçen eğitim öğretim yılının ardından çocukların gerek iyi vakit geçirmeleri; gerekse fiziki gelişimlerine önemli katkısı olan ve yaz dönemi boyunca devam eden GAÜ Yüzme kursları farklı zamanlamalarda devam edileceği ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2014, 07:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474