banner564

Gurbetçilerin kara günü

Bursa’daki zincirleme trafik kazasında, İzmir’deki düğüne katılmak için Avusturya'dan yola çıkan aileden 3 kişi öldü

Gurbetçilerin kara günü
banner598
Bursa-İzmir karayolunun 51. kilometresindeki Gölkıyı kavşağında, tır, cip ve otomobil çarpıştı.  Kazada, 3 kişi yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri,  İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerini çağırdı.  Ekiplerin çalışması sonucu cesetler ile yaralananlar, sıkıştıkları araçlardan çıkarıldı. Yaralılar, ambulansla Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Aynı aileden 3 kişi öldü
Karacabey ilçesinde, tır, cip ve otomobilin karıştığı kazada ölen ve yaralanan kişilerin kimlikleri açıklandı.
Alınan bilgiye göre, Bursa-İzmir karayolunun 51. kilometresinde Gölkıyı Kavşağı'ndaki kazada yaşamını yitirenlerin, Avusturya plakalı cipin sürücüsü 53 yaşındaki Mehmet Nuri Sağman, babası 77 yaşındaki Abdürrezzak Sağman ve kardeşi 47 yaşındaki Selma Özbingöl olduğu tespit edildi.

Düğüne gidiyorlardı...
Mehmet Nuri Sağman'ın annesi Vahidi Sağman ile 16 SZ 803 plakalı otomobilde bulunan sürücü Hakan Kayan (41), Derya Kayan (38), Mustafa Tosunoğlu, Fatma Özge Kayalı ve Mehmet Kayalı olduğu belirlenen yaralıların tedavilerine Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Karacabey Devlet Hastanesi'nde devam ediliyor.
Cipteki gurbetçilerin, İzmir'deki bir düğüne katılmak üzere Avusturya'dan yola çıktığı, 33 E 7239 plakalı tırın sürücüsünün ise kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2014, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474