banner564

Amerika’ya gidecek

Kuzey Kıbrıs Turkcell Güney Amerika talihlisi hediyesini aldı, seyahati için gün sayıyor

Amerika’ya gidecek
banner598

Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Detur Kıbrıs işbirliğiyle düzenlenen ‘Katıl – Kazan’ kampanyasında Güney Amerika’ya gidecek şanslı isim Özcan Yücel oldu. 

Kampanyaya AMERIKA yazıp 5555’e mesaj göndererek katılanlar arasından, noter huzurunda yapılan çekilişle belirlenen talihli Özcan Yücel rüya gibi bir tatilin sahibi olacak

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Yücel’in kampanyanın Aralık ayı yedek talihlisi olduğu, asıl talihlinin hakkını kullanamamasından dolayı iade ettiği söylendi.

Şanslı isim Yücel, tüm dünyada gemi seyahati denilince ilk akla gelen ve milyonların tercihi olan Royal Caribbean International firmasının en büyük Cruise gemisiyle seyahat edecek.

 

Sıra Uzakdoğu’da

Kuzey Kıbrıs Turkcell, katıl kazan kampanyasında “şimdi de sıra Uzakdoğu turunda” dedi. Kampanyaya Süperbetin sayılı günler kala Turkcell tarafından müşterilere kampanyaya katılma çağrısı yapıldı. 31 Ocak tarihinde son bulacak katılımın ardından şanslı isim Şubat ayının ilk haftasında noter huzurunda yapılacak çekilişle belli olacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2014, 00:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474