banner564

Hedef ekonomi

Başbakan Erdoğan, ihanet boyutunda bir planın devreye konulduğunu söyledi

Hedef ekonomi
banner598

yaşananlara ilişkin, "Hükümet, hükümet politikaları, AK Parti değil topyekun Türkiye, Türkiye ekonomisi hedef alınarak adeta 76 milyonun bir arada yolculuk ettiği geminin açılmak istenmiştir. Son derece basit ama aynı derecede ihanet boyutunda bir planı devreye sokmak istediler ve halen de istiyorlar" dedi.

   Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Kayseri Pınarbaşı'nda otobüs kazası sonucu 21 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 29 vatandaşın yaralandığını anımsattı. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar dileyen Başbakan Erdoğan, cenazeleri nakleden Kayseri Valiliği'ne teşekkür etti. 

 

Brüksel’de önemli temaslar

 

   Geçen hafta Salı günü Brüksel'de tam gün boyunca çok önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade edenErdoğan, "Brüksel'de gece binlerce kardeşimiz bizleri beklediler ve kalacağımız otelin önündeki meydanda, Süperbahis onlarla adeta bir miting gerçekleştirdik. O muhabbet gerçekten görmeye değerdi. Brüksel'deki tüm kardeşlerime, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum" dedi. 

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı, AB Komisyonu Başkanı, Avrupa Parlamentosu Başkanı, parlamento grup başkanları, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilci ile görüşmelerinin olduğunu hatırlatanErdoğan, 5 yıl aradan sonra Brüksel'e yapılan ziyaret ve gerçekleştirilen temasların, hem AB-Türkiye ilişkilerinin ele alınması hem de Türkiye'deki gelişmelerin sağlıklı şekilde aktarılması açısından son derece verimli olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2014, 03:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474