banner564

Ekim sonunda hizmette

GAÜ ve Dentistanbul işbirliğinde diş hastanesi açılacak

Ekim sonunda hizmette
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30’uncu akademik yılına girerken, sağlık ve eğitim alanında gerçekleştirmiş olduğu yatırımlarına eklediği diş hastanesi projesi Ekim 2014 sonunda ilk hastasını almaya başlıyor.
Girne Amerikan Üniversitesi, Türkiye’deki Dentistanbul ile ağız ve diş sağlığı alanında eğitim ve hizmet sunmayı öngören işbirliği protokolü imzalamasının ardından gerçekleştirilen fizibilite çalışmaları ve planlamalar sona erdi. Girne Amerikan Üniversitesi Millenium Binası Başkanlık Ofisinde gerçekleşen değerlendirme toplantısının ardından Dentistanbul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özel ve GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar önemli açıklamalarda bulundu.

Özer, Mutluluk Verici
Dentİstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özer yapmış olduğu açıklamada, gerçekleştirmiş oldukları işbirliği anlaşması ve çok yakında hizmete girecek olan diş hastanesi için heycanlı olduklarını belirterek, Dentİstanbul için Girne Amerikan Üniversitesi ile aile olmak ve birlikte bu projeyi hayata geçiriyor olmanın onur ve mutluluk verdiğini ifade etti.  Özer, yaklaşık 5 ay önce Girne Amerikan Üniversitesi ile diş hastahanesi kurmak ve GAÜ’nün tıp alanındaki mevcut yatırımlarının içerisinde bulunabilmek amacıyla bir protokol gerçekleştirdiklerini bildirerek, 5 aylık süreçte sağlık alanında yapılabilecek yatırımların yerleri ve lokasyonları ile ilgili tespitlerin gerçekleştirildiğini söyledi.  Özer, gerçekleştirilen çalışmalarda Serhat bey ve ekibinin doğru tesbitleri ve titiz çalışmaları ile projenin tamamlanmasında büyük katkı sağladıklarını dile getirerek, Ekim ayının sonunda  hasta kabulüne başlayabileceklerini vurguladı.

Akpınar: Heyecan verici
Konuyla ilgili önemli açıklmalarda bulunan GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, aynı heyecanı kendilerinin de paylaştığını belirterek,  Girne Amerikan Üniversitesi olarak yaklaşık 5 aydır çok yönlü çalışmalar ve geliştirebilecek her türlü adımı attıklarını bildirdi. Sürecin bu denli heyecanlı bir şekilde gelişiyor olmasıyla birlikte,  önümüzdeki günlerde projenin çok farklı aşamalarının da kamuoyu ile paylaşılacağını söyleyen Akpınar,  GAÜ’nün sağlık alanlarında ortaya koymuş olduğu yaklaşımlar ve gelişim programında, özellikle eğitim fakültesiyle , eczacılık ve diş hekimliği fakülteleri ile de kendini geliştirme noktasında iyi adımlar atmış durumda olduğunu vurguladı. Önümüzdeki yıl ilgili bölümlere öğrenci alma yoluna gideceklerini dile geitren Akpınar, GAÜ’nün sağlık alanlarında ortaya koymuş olduğu yaklaşımlar ve gelişim programında, özellikle eğitim fakültesiyle , eczacılık ve diş hekimliği fakülteleri ile de kendini geliştirme noktasında iyi adımlar atmış durumda olduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2014, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473