banner564

Miniklerin basın ilgisi

Anaokulu 5 yaş öğrencileri, kitle iletişim araçları konusuyla ilgili hazırladıkları Gazete Projesini aileleriyle paylaşmanın heyecan ve gururunu yaşadı

 Miniklerin basın ilgisi
banner598
TED Kuzey Kıbrıs Koleji Anaokulu yaparak yaşayarak öğrenmeye dayanan yapılandırmacı eğitim anlayışı çerçevesinde 5 yaş grubunun bilişsel, sosyal – duygusal, dil, özbakım ve motor gelişimlerinin kazanım ve göstergelerini de göz önüne alarak ders yılı içinde çeşitli etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor. Hayata geçirilen projelerde minik yüreklerin ürettiklerini aileleriyle paylaşma heyecanı ortaya görülmeye değer anlar çıkarıyor.
Bir gazetenin okuyucu ile buluşması yönünde geçirilen tüm evrelerin üretilip seyirciye sunumunu içeren geniş kapsamlı program, öğrencilerin proje boyunca çekilmiş fotoğraflarının gösterimi ile başladı. Öğrencilerin konu ile ilgili İngilizce ve Türkçe şarkılarıyla devam etti.  Kağıt, doğa ve haber ile ilgili bir skeç sunan öğrenciler aileleriyle birlikte sınıflarında bir çalışma gerçekleştirdiler. Öğrenciler tarafından yapılan kurabiyelerin tadına bakan velilerin sergiyi gezmesiyle etkinlik sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474