banner564

Berlin’den umutlu döndü

Bakan Sucuoğlu, Almanya’daki temasların KKTC turizmine büyük katkılar sağlayacağına inandıklarını belirtti

Berlin’den umutlu döndü
banner598
Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, dün sona eren ITB Berlin Fuarı'nın KKTC turizmine büyük katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, turizm çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini vurguladı.
ITB Berlin Fuarı'ndaki tanıtım faaliyetleri ve görüşmeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Bakan Sucuoğlu, fuar süresince 23 Alman ve diğer yabancı ülkelerin tur operatörleri ile bir araya geldiğini söyleyerek, yapılan bu görüşmelerde tur operatörlerinin KKTC’ye olan ilgisinin yüksek olduğunu belirtti.
Almanya’nın önde gelen 21 gazete ve dergisinin turizm yazarları ile de bir araya geldiğini ifade eden Sucuoğlu, gazetecilerin Kuzey Kıbrıs turizmini tanıma ve tanıtmak için nisan sonu, haziran ayı başında KKTC’ye gelmek istediklerini vurguladı.
Türkiye’de de özel ilgi turizminin giderek ön plana çıktığını söyleyen Sucuoğlu, KKTC standında Türkiye’nin önde gelen turizmcileri ile yapılan görüşmelerde yürüyüş, bisiklet ve karavancılık gibi özel ilgi turizm modelleri konularında işbirliği yapma kararı aldıklarını belirtti.

Sucuoğlu KKTC’ye gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu söyleyerek, KKTC’de özel ilgi turizmi yapan acenteler ile birlikte Antalya’ya davet edildiklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473