banner564

Ankara çıkarması Ocak’ta

Bakan Sucuoğlu, Türkiye’nin tur operatörlerine sağladığı kolaylıkları KKTC’de de uygulaması için girişimde bulunacaklarını kaydetti

Ankara çıkarması Ocak’ta
banner598
Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, Kıbrıs Türk Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği’ni kabul etti.
Bakan Sucuoğlu kabuldeki konuşmasında, Ocak ayında KITOB ve KITSAB başta olmak üzere turizm paydaşlarından oluşacak 8-9 kişilik bir heyetle Ankara’ya gitmeyi planladıklarını belirterek, bu ziyarette, Türkiye Turizm Bakanlığı nezdinde; Türkiye’nin tur operatörlerine sağladığı kolaylıkları KKTC’de de uygulaması için girişimde bulunacaklarını kaydetti.
Sucuoğlu da, turizmde günden güne farkındalığın arttığını belirterek, herkesin turizmi tartıştığını ve turizmden bahsettiğini işaret etti, küçük ada ülkelerinin geçim kaynağının turizm olduğunu vurguladı.
Sucuoğlu, Dünya Turizm Örgütü’nün verilerine göre önümüzdeki yıllarda özellikle Akdeniz bölgesindeki ülkelerin turizmden daha fazla gelir elde edeceğini ifade ederek, reklam kampanyasının dar bir bütçe ile yürütüldüğünü kaydetti.
Türkiye, İngiltere ve Almanya’da reklam kampanyalarına başlayacaklarını belirten Sucuoğlu, Türkiye’de başta havalimanları olmak üzere en çok izlenen dizi ve yarışma programlarına 20 saniyelik reklamlar verildiğini anlattı, son 20 gündür bakanlıkta yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi. 
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, kabulde konuşan dernek başkanı Nazmi Pınar, dernek olarak bakanlığa turizmin geleceği ve planlanması konularında destek vermeye hazır olduklarını söyledi, turizmin gelişmesinde basının rolünün önemli olduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473