banner564

Anastasiadis’e Güzelyurt’tan mesaj var

Güzelyurt Sivil Toplum Platformu, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’e yeni yıl mesajı gönderdi.

 Anastasiadis’e Güzelyurt’tan mesaj var
banner598
Sivil Toplum Platformu adına açıklama yapan Şinasi Özdeş’in mesajı şu şekilde:
Sn. Anastasiadis:
Cumhurbaşkanımız Sayın Akıncı ile Kıbrıs’ta her şart altında görüşüp konuşuyor ve şakalaşıyorsunuz. Ama dışarı çıktığınız zaman onunla yüz yüze karşılaşmaktan bile kaçınıyorsunuz. Herkesi aptal kendinizi de alemin açıkgözü zannediyorsunuz. Halbuki bütün dünya da siz de onun Türk toplumunun seçilmiş cumhurbaşkanı olduğunu biliyorsunuz. Nasıl ki sizin Rum tarafının cumhurbaşkanı olduğunuzu bildiğiniz gibi.
Şimdi gelelim size verilen tavizlerin bazılarına: Rahmetli Denktaş, toprak konusunda bize yalnız %29 bırakmıştı. Geriye kalan hep sizin idi. Almadınız. Ama kabul etmiş gibi de cebinize koymuştunuz. Halbuki o teklif kabul edilmeyince geçerliliğini kaybetmişti. 
Annan planında Türk tarafı size altın tepsi içerisinde o kadar haklar vermişti ki ne Türk tarafı ne de iki kesimlilik kalacaktı. Yine reddettiniz ama kabul edilmiş gibi cebinize yerleştirdiniz. O anlaşmayı kabul etseydiniz bugün olmazsa olmazınız olan GÜZELYURT da sizin olacaktı. Bu şansınızı da kaybettiniz. EBADISON TO BULLİ (kuş uçtu). EHASES BULLAGİMU(kaybettin delikanlı).
Yeni yılda sana verecek hiçbir şeyimiz kalmadı. 
Bizi kurtaran bir Türkiye bulundu. Ama seni, Rus’un, Amerika’nın , İngilizin, İsrail’in, Fransızın, hatta Mısır’ın elinden kim kurtaracak.
HRONİA BOLLA GİRİYE ANASTASİADİS.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473