banner564

Kesin tarih yok

2016 yılı sonuna kadar Sosyal Sigortalar Dairesi yeni binasının yapımına başlanacak

Kesin tarih yok
banner598
İçişleri ve Çalışma Bakanlığı, KTAMS ve Kamu-Sen arasında Sosyal Sigortalar Dairesi binası ile ilgili protokol imzalandığı bildirildi.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, protokole İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan ile Kamu-Sen temsilcisi Metin Ayan imza koydular.
Protokol kapsamında, 2016 yılının sonuna kadar, İçişleri ve Çalışma Bakanlığı binasının karşısında bulunan araziye yeni bir bina yapılması için ihaleye çıkılacak ve binanın inşaatına başlanacak. Yeni binanın inşaatı tamamlanana kadar, mevcut binada bir takım iyileştirmeler yapılacak.
Protokol imza töreninde konuşan İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, sendikaların ve örgütlü toplumun demokratik toplumun gereği olduğunu söyledi.
Sendikaların Kıbrıslı Türkler için gurur verici olduğunu kaydeden Akansoy, toplumda farklı görüşlerin her zaman olacağını, farklı tartışmaların diyalog ve toplumsal dayanışma ile çözümlenebileceğini, bu dayanışma içinde sendikalarının yerinin her zaman özel olduğunu ifade etti.
KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan da, herkesin yeni yılını kutlayarak, 2015 yılında verilen mücadelenin kendilerine göre iyi bir sonuçla kapatılmasının ve uzlaşıya varılmasının mutluluk verici olduğunu belirtti.
Kamu-Sen Temsilcisi Metin Atan da konuşmasında 2016 yılının herkese hayırlı olması temennisinde bulunarak, uzun süredir Sosyal Sigortalar Dairesi binası ile ilgili yapılan çalışmaların protokol ile sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474