banner564

‘Başarı İçin  Doğru Yoldayız ‘

Albank 2019 yılı Birinci Çeyrek Performans Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

‘Başarı İçin  Doğru Yoldayız ‘
banner598

 Albank 2019 yılı Birinci Çeyrek Performans Değerlendirme Toplantısı geçtiğimiz cumartesi Golden Tulip Otel’ de gerçekleşti. Toplantıya; Altınhas Holding ve Albank LTD Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Atila, Altınhas Holding Finans Direktörü Ömer Aykut Ünlü, Albank personeli katıldı. 

Genel Müdür Dr. Ahmet M. Karavelioğlu’nun açılış konuşması ile başlayan toplantı, Genel Müdür Yardımcıları Coşkun Öztürker ve Şükrü Can ile Krediler Grup Müdürü  Taner C. Yıldırım ve Albank LTD Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş da birer konuşma yaptı. 
Karavelioğlu, Albank olarak ilkini gerçekleştirdikleri 2019 yılı Birinci Çeyrek Performans değerlendirme toplantısının ‘Başarı İçin Doğru Yoldayız’ sloganıyla başladığını ve devam edeceğini  söyledi. 2016 Eylül ayında faaliyete başladıklarından bu yana, 650 milyon TL aktif büyüklüğe ulaştıklarını belirten Dr. Karavelioğlu bu başarı hikayesinin 7 şube ve 110 personelle yazıldığını ve Bankanın gösterdiği performanstan mutluluk duyduğunu dile getirdi. İmam Altınbaş ise konuşmasında, başarının önce birlikten geçtiğini, personelin bir bütün olması gerektiğini vurguladı. Bankanın doğru yolda doğru insanlarla yürüdüğüne dikkat çekerek, Albank personelinin gücünü ve başarısını takdir ettiğini belirtti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474