banner564

Serbest kaldı

Girne’de genç bir kadını aracıyla takip edip durdurduktan sonra cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Bekir Yıldız tutuksuz yargılanacak

Serbest kaldı
banner598

 Suna ERDEN

Eğlence mekânından çıkan C.B. isimli kadını aracıyla takibe alarak Girne’den Karaoğlanoğlu’na kadar izleyen, daha sonra önünü kesip durdurduktan sonra cinsel organını çıkarıp ırzına geçmekle tehdit eden Bekir Yıldız, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı. 
Soruşturma kapsamında 3 gün tutuklu kaldıktan sonra dün Girne’de mahkemeye çıkarılan zanlı, iki kefilin imzası ile serbest kaldı.
Teminat duruşmasında Girne Adli Şube’de görevli polis memuru zanlı hakkındaki iddiaları aktardı.
Polis, 22 Nisan 2019 tarihinde saat 02.30 sıralarında Girne’de Naci Talat Sokak üzerinde 160 promil alkolün tesiri altında olan zanlının RC 709 plakalı aracı ile C.B. isimli kadının aracını takibe aldığını, Karaoğlanoğlu bölgesine kadar izledikten sonra önünü kesip durdurduğunu söyledi. 
Polis, zanlının daha sonra aracından inerek cinsel organını çıkarıp C.B.’ye gösterip cinsel saldırıda bulunacağını söylediğini açıkladı. 
Zanlının şikâyet üzerine tutuklandığını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminat talep etti.
Mahkeme, iki kefilin 30 bin TL kefalet senedi imzalaması ve zanlının haftada 2 gün polise giderek imza atması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 
Foto>sapık
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473