banner564

Halkın umudu UBP’de

Tatar, Hükümetin doğru işler yapmaması nedeniyle ülkede sıkıntıların her geçen gün arttığını savundu ve iddialı konuştu:

Halkın umudu UBP’de
banner598

 Ana Muhalefet Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ersin Tatar, beraberindeki heyetle birlikte önceki akşam Haspolat ve Hamitköy’ü ziyaret etti. Ersin Tatar, ziyaretlerinde, ülkedeki son duruma da değindi ve “Hükümetin doğru işler yapmaması nedeniyle ülkede sıkıntıların her geçen gün arttığını” savundu. 

Tatar şunları kaydetti:
“Ortada iş yapmayan, ödemeleri gerçekleştiremeyen, sektörleri zora sokan, ihalelere çıkamayan, iç borç yükünün artmasına neden olan, Türkiye ile mali ve ekonomik protokolü imzalayamayan bir hükümet vardır. Biz muhalefet partisiyiz. Kimseden bizim hükümete girmemizi sağlayın diye bir talebimiz yoktur. Bizim hükümete girmemizi isteyen halkımızdır. Halkımız kendisine hizmet verecek olanın UBP olduğunu görmüştür.”
Ersin Tatar, ekonomik ve sosyal kalkınmanın, Kıbrıs konusundaki hakların savunulmasıyla birlikte UBP’nin ana vizyonunu oluşturduğuna da işaret ederek, şöyle konuştu:
“Kıbrıs Türkü daha ileri bir yaşam seviyesini hak etmektedir. Üretime, yüksek öğrenim ve turizmde sağlıklı bir şekilde gelişmeye dayalı, limanların, yolların, haberleşmenin tamam olduğu, kamuda verimliliğin artığı bir KKTC’nin ileri gitmemesi için herhangi bir neden yoktur. Anavatan Türkiye’nin de desteği ile bir kalkınma hamlesi içine girilebilir. Girilmelidir.” 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

LAF İLE PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ. UBP,CTP,DP VE HDP İLE YDP SON KULLANIM TARİHLERİ GEÇMİŞ PARTİLERDİR......AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE...!!!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474