banner564

Expel Sumi 2.5 G 

Focus Trading ve iş ortağı Expel, ruhsatlanan yeni ilacın tanıtımını yaptı 

Expel Sumi 2.5 G 
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Focus Trading Ltd. direktörleri Raci Denerel ve Ekrem Güneş ile iş ortaklarından Expel ilaç Genel Müdürü M. Nedim Büyükçınar düzenledikleri basın toplantısıyla Türkiye üretici firma Expel İlaç ürettiği Expel Sumi 2.5 G ilacının tanıtımını yaptı. 
Toplantıya her iki firmanın yetkililerinin yanı sıra Lefkoşa Türk Belediyesi yetkilileri ve basın mensupları katıldı. Toplantıda Focus Trading Ltd direktörü Raci Denerel iş ortaklarının üretmiş olduğu Expel Sumi 2.5 G ilacının güvenli ve her alanda kullanılabilecek bir ilaç olduğunu söyledi. Expel İlaç Genel Müdürü Biyolog M. Nedim Büyükçınar ise konuşmasında uzun soluklu çalışmalar sonucunda Expel Sumi 2.5 G ilacını ürettiklerini kaydetti.  Büyükçınar üretilen ilaçla ilgili bilgilendirme yaptı.

“Güvenle kullanılacak”

   Focus Trading Genel Müdürleri Raci Denerel ve Ekrem Güneş Expel ilaç ile süregelen çözüm ortaklıklarının yeni ürünle daha hızlı devam edeceğini belirterek şöyle dedi:
    “Özellikle Expel Sumi 2.5 G, bakteri kökenli larvasitlerden daha güvenli olması sebebiyle içme suyu kaynaklarında dahi kullanılabilecek bir ilacın Expel İlaç tarafından üretildi. Normal kullanımda Akut bir tehlike oluşturması muhtemel değildir sınıfında olan Expel Sumi 2.5 G’yi tüm belediyeler ve vatandaşlar her yerde güven içerisinde kullanabilecekler.”
    Büyükçınar yaptığı konuşmada Expel Sumi 2.5 G ilacının 2000’in üzerinde teste tabi tutularak güvenliği kanıtlanan, TC Sağlık bakanlığı ruhsatlı ve Dünya Sağlık Teşkilatı onaylı bir ilaç olduğunu ifade etti. Satışa sunulan ilacın Avrupa Birliği onaylı aktif maddeleri ile Expel Sumi 2.5 G’nin 3. Nesil larvasit olduğunu ve doğaya herhangi bir zarar vermediğini kaydeden Büyükçınar, Expel İlaç’ın Sumitomo ile 5 yıl süren AR-GE çalışmaları sonucunda ilaç için yeni bir ambalaj geliştirdiklerini ifade etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474