banner564

Üç bölgede huzur operasyonu    

Üç bölgede huzur operasyonu    
banner598

 Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde 12-13 Ekim 22.00-02.00 saatleri arasında, “Trafik ve Huzur Operasyonu” düzenlendi. 

Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren kumarhane, bar, kahvehane ve diskolar kontrol edilerek, yapılan kontrollerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak on sekiz kişi tespit edildi, hakkında yasal işlem başlatıldı. 
Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise, 374 araç kontrol edilerek, suç işlediği tespit edilen 18 araç sürücüsü alkollü araç kullanmak, 52 araç sürücüsü ise çeşitli suçlarından haklarında yasal işlem başlatıldı. 
Güzelyurt’ta ise, 12-13 Ekim 23.00-01.00 saatleri arasında, Güzelyurt Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde “Trafik ve Huzur Operasyonu” düzenlendi. 
Operasyon kapsamında bir kişi kanunsuz bıçak taşıma, bir kişi ise belediyeler yasasına aykırı hareketten haklarında yasal işleme gidildi. 
Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise, 168 araç kontrol edilerek, suç işlediği tespit edilen 57 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı. 
Öte yandan önceki gün 21.00-24.00 saatleri arasında, İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde düzenlenen “Trafik ve Huzur Operasyonu”nda bölgede faaliyet gösteren bet ofis ve kumarhaneler kontrol edildi ve kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak üç kişi hakkında yasal işlem başlatıldı. 
Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise, toplam 275 araç kontrol edilerek, suç işlediği tespit edilen 14 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474