banner564

Faturalarda rahatlama olacak 

Özersay, elektrikte Mart sonuna kadar çoklu tarife uygulamasına geçileceğini duyurdu 

Faturalarda rahatlama olacak 
banner598

 Halkın Partisi (HP) yetkilileri Akdoğan ve Vadili halkı ile bir araya geldi.

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan’ın da katıldığı ziyarette Parti Genel Sekreteri Yenal Senin, İlçe Başkanı Süleyman Canatan ve HP milletvekilleri de yer aldı.
Verilen bilgiye göre, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Kıbrıs konusunda bir süredir söylemekte oldukları işbirliğine dayalı çözüme yönelik adımlar atılmaya başlanmasının olumlu olduğunu söyledi. 
Özersay, işbirliği yoluyla elektrik, telefon ve mayın temizliği konularında alınan kararların iki taraf arasında güven yaratılmasına katkısı olacağını belirtti. 
Elektrik fiyatlarıyla ilgili bir soru üzerine Özersay, çoklu tarifenin yeni dönemde faturaların rahatlamasında önemli bir alternatif olacağını, mart sonuna kadar çoklu tarife uygulamasına geçileceğini kaydetti.

Baybars: Çalışmalar başladı
İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, kırsal kesim arazileriyle ilgili de konuştu.
Baybars, bunca zaman altyapısız araziler dağıtıldığını, hatta insanlara arazi değil resmen tarla verildiğini, insanların buraya ev yapamadığını kaydederek, mağduriyetleri giderilebilmesi için çalışma başlatıldığını kaydetti.
Baybars, Türkmenköy’e elektrik götürüldüğünü, Dikmen’de elektrik alt yapısının oluşturulmaya başladığını Geçitkale ve Gaziköy’de de ilerlemenin söz konusu olduğunu belirtti. 
Ayşegül Baybars, Vadili’de altyapısı hazır olan mevcut parsellerde de hak sahibi olup projesini getireceklere taahhütle imkanlar sağlanacağını açıkladı.
Yolların durumu konusunda açıklamalarda bulunan Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, soruları da yanıtladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473