banner564

Kıskançlık krizine girdi

“Çocuk benden değil” diyerek, 2 aylık hamile eşini tekme tokat döven Turgay Duman vahim suç işledi

Kıskançlık krizine girdi
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de yaşanan olayda 42 yaşındaki Turgay Duman kendisinden 12 yaş küçük hamile eşini tekme tokat dövdüğü gerekçesi ile tutuklandı.
İddiaya göre; 2 aylık hamile eşini başkasından çocuk yapmakla suçlayan zanlı tartışma esnasında 30 yaşındaki S.D.’yi darp etti. 
Eşi S.D.’nin ensesine, sırtına ve sol bacağına elleriyle yumruk atıp ciddi şekilde darp eden zanlı şikâyet üzerine gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatıldı.
Zanlı dün tutuklama talebi ile Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Soruşturma memuru Mustafa Yanaroğlu, 3 Mart 2019 tarihinde saat 08.30’da Olivya Apartmanı Blok D4 adresinde yaşanan olayda,Turgay Duman’ın, karnındaki çocuğun kendisinden olmadığı gerekçesiyle sözlü olarak tartıştığı iki aylık hamile eşi S.D.’yi ensesine, sırtına ve sol bacağına elleriyle yumruk atıp ciddi şekilde darp ettiğini söyledi. 
Polis, şikâyetin 4 Mart 2019 tarihinde yapıldığını, zanlının aynı gün mahkeme emri gereği tutuklandığını ifade etti. 

Alınacak ifadeler var
Meselede alınması gereken ifadeler ve çevre şahadetleri olduğunu kaydeden polis, S.D.’nin ailesinin de olayı öğrenip KKTC’ye geldiğini,  kavganın büyüyebileceğini belirtti. 
S.D.’nin doktor kontörüne götürüldüğünü ve rapor alındığını söyleyen polis, hem soruşturma amaçlı hem de olayın daha fazla büyümemesi için zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Yargıç meltem Dündar, zanlının işlediği iddia olunan suçların vahim suçlar olduğunu, 3 yıla kadar hapis öngördüğünü, ayrıca S.D. ile zanlının aynı yerde kalmasından dolayı yeniden bir temas olabileceğini ifade ederek, zanlının 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474