banner564

Hedefleri kazanmak

Yasemin Hareketinin Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılacak 6 adayı tanıtıldı

Hedefleri kazanmak
banner598

 Avrupa Parlamentosu seçimlerine 6 adayla katılacağını açıklayan Yasemin Hareketi adaylarını tanıttı.

KTÖS Lokalinde yapılan basın toplantısına Yasemin Hareketi adayları Şener Levent, Leyla Kıralp, Faize Özdemirciler, Zeki Beşiktepeli, İbrahim Aziz ve Oz Karahan katıldı.
Şener Levent’in Yasemin Hareketi hakkında bilgi verdiği toplantıda KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil de hazır bulunup, konuşma yaptı.
Yasemin Hareketi adaylarından Şener Levent, Rum tarafının, seçime katılım oranının geçmişte yüzde 43’lerde kalsa da, oy verme hakkı olan 100 bin Kıbrıslı Türk’ten en az 80 bininin oy kullanacağını varsayarak yine zorluklar çıkarmak istediğini belirtti. Levent, bu tip hareketlerin “iyi niyetten uzak” olarak yorumladı.
Şener Levent, KKTC’den AP oturumlarına katılan UBP ve CTP milletvekillerinin Brüksel’e gittikleri zaman TC’nin resmi tezlerini savunduklarını iddia ederek, muhalefetin sesinin hiçbir zaman Brüksel’de duyulmadığını söyledi. Levent, aday olan Yasemin Hareketi mensuplarının uluslararası alanda Kıbrıs Türkü’nün sesini duyurmak ve mevcut durumdan şikayetlerini dile getirmek için bu görevi üstlendiklerini belirtti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473