banner564

Önemli tavsiye

Dengiz Kürşat, “Yatırımdan kaçınmayın ama ayağınızı da yorganınıza göre uzatın” dedi

Önemli tavsiye
banner598

İŞAD başkanı ve Avertiss Emlak Şirketi direktörü Dengiz Kürşat, Diyalog TV’de katıldığı canlı yayında ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumu değerlendirdi. Piyasanın iç yüzünün görünenden farklı olduğunu, yaşanan durgunluğun sadece bir süreç olduğunu ve yatırımcıların durmadığını sadece beklemede olduğunu dile getiren Kürşat, halkın moralini de yükseltecek açıklamalar yaptı. 
   Dengiz Kürşat, Emlak sektöründe bir gerilemenin veya düşüşün olmadığını, ancak tercihlerin değiştiğini açıkladı. Daha önce ilk ev tercihinin daha büyük konutlardan yana olduğunu, fakat günümüz ekonomisini iyi değerlendiren ve geleceği planlayan gençlerin öncelikle küçük konut tercih ederek ekonomik sıkıntı içine girmemek ve sonrasında büyümeye geçmeyi tercih ettiklerini dile getirdi. 
  Dengiz Kürşat halkı sosyal medyada gördükleri tablolara aldanmamalarını ve herkesin ayağını yorganına göre uzatarak hareket etmesini önerirken, uygun yatırımlardan da kesinlikle kaçınmamalarını tavsiye etti. Kürşat, Lefke halkına da bir müjde vererek Avertiss Lefke’nin hizmete girdiğini açıkladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473