banner564

Memlekete götürecektim

Çalıştığı otelin mutfağından 10 kilo hellim ile 5 kilo kuru üzüm çalan aşçı ilginç bir savunma yaptı:

Memlekete götürecektim
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Lapta’da faaliyet gösteren bir otelin aşçısı Abdurrahman Baz, işyerinden 10 kilo hellim, 5 kilo da kuru üzüm çaldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. 
Hakkında hırsızlık suçundan soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, önceki gün Lapta’da faaliyet gösteren bir otelden şikâyet aldıklarını, zanlının hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatıldığını ifade etti.
Zanlı tarafından çalındığı belirtilen 10 kilo hellimin işyerinin deposunda, 5 kilo kuru üzümün ise zanlının evinde bulunduğunu kaydeden polis, zanlının yapılan sorgulamada işlediği suçu itiraf ettiğini söyledi. Polis, soruşturmanın henüz tamamlanmadığını söyleyerek, 3 gün tutukluluk talebinde bulundu.  
Mahkeme, polisin talep ettiği üç günlük süreyi onaylarken, söz hakkı alan zanlı ise hellim ve kuru üzümü satmak için çalmadığını belirterek, “Ben satmak için çalmadım, param yoktu memleketime götürecektim”  dedi.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473