banner564

Bir nefes  çekti uçtu

Evinin balkonundan düşerek yaralanan T.K.’in uyuşturucu içtiği ortaya çıktı

Bir nefes  çekti uçtu
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Karaoğlanoğlu’nda kaldığı evin balkonundan düşerek yaralanan T.K’in uyuşturucu içtiği ortaya çıktı. Yaralanarak Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılan zanlının avucunda içerisinde uyuşturucu olan sigara bulundu. Durum polise bildirilirken, zanlının evinde 4 gram bonzai ele geçirildi. Yapılan soruşturmada Keklik’e uyuşturucu sattığı belirlenen Ziya Ulislam da gözaltına alındı. İki zanlı dün tutuklama talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ali Çavuş, önceki gün Girne Akçiçek Hastanesi’nde alınan bir bilgi üzerine yapılan sorgulamada, zanlının uyuşturucu madde aldıktan sonra evinin balkonunda dengesini kaybederek beton zemine düştüğünü anlattı.

Kimden aldığını polise söyledi
Polis, K.’in elinde 1 gram bonzai ve içinde uyuşturucu madde içeren 1 adet sarma sigara ele geçirdiklerini, evinin balkonunda bulunan tüp gaz altında ise 4 gram bonzai ve 1 adet içinde uyuşturucu madde bulunan sigara tespit ettiklerini söyledi. 
Polis memuru Ali Çavuş, zanlının yapılan kontrollerin ardından yapılan sorgulamasında parasını daha sonra vermek kaydı ile Ziya Ulislam’dan 100 TL karşılığında bonzai aldığını itiraf ettiğini söyledi. Uyuşturucu madde satanın da aynı sitede kaldığını belirten Çavuş, soruşturmanın yeni başladığını, emarelerin analize gönderildiğini ve alınması gereken birçok ifade olduğunu kaydetti. Polis, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın yeni başladığına dikkati çekerek 3 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473