banner564

Hırsız dayısı çıktı

Altınlarının çalındığını fark eden kadın polise başvurunca hayatının şokunu yaşadı

Hırsız dayısı çıktı
banner598

 Suna ERDEN

Değirmenlik’te yaşayan Hakan Atarlar, Dikmen’de yaşayan yeğeninin evine ziyarete gitti. Atarlar, bir fırsatını bulup yeğeninin 3 bin 600 TL değerindeki ziynet eşyalarını çaldı. Zanlı çaldıklarının bir kısmının evine sakladı, bir kısmını ise Lefkoşa’daki bir kuyumcuya Bin 500 TL’ye sattı. 
   Zanlı elde ettiği paranın tümünü bet oynadı. Altınları çalınan kadın polise şikayet edince yapılan araştırma sonucu zanlı tespit edilerek tutuklandı. Zanlı dün Girne’de mahkemeye çıkarılırken, altınları çalınan kadının dayısından şikâyetçi olmadığı belirtildi.
   Mahkemede zanlı hakkında ifade veren polis memuru Hasan Öngör, Hakan Atarlar’ın Dikmen’de yeğeninin evinden ziynet eşyaları çaldığını, çalınan altınların bir kısmının zanlının Değirmenlik’teki ikametgâhında bulunduğunu, bir kısmının ise Lefkoşa’daki bir kuyumcuda tespit edildiğini açıkladı.     Öngör, çalınan tüm ziynet eşyalarının bulunarak müştekiye verildiğini söyledi. Olaydaki müştekinin zanlının akrabası olduğunu ifade eden polis, bu nedenle zanlı hakkında şikâyet olmadığını söyledi.    
   Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, zanlının iki kefilin 30’ar bin TL kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474