banner564

55 yatırımcı geliyor

Anastasiadis, Kıbrıs sorununun çözümüne ilişkin beklentilerin yükselmesi nedeniyle ekonomide önemli gelişmelerin olacağını söyledi

55 yatırımcı geliyor
banner598
 Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Kıbrıs sorununun çözümü halinde, ülkenin ekonomik olgularına olumlu yansımalarının olacağını belirtti. Anastasiadis, 24 Kasım’da gerçekleşecek bir organizasyon çerçevesinde 55 yatırımcının adaya geleceğine dikkat çekti.
   Simerini gazetesi Cyprus Investment Opportunities” isimli yatırımcılık konferansına özelikle Arap ülkelerinden büyük ilgi olduğunu belirtti.
   Fileleftheros gazetesi Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in, İşverenler ve Sanayiciler Federasyonu'nun (OEV) düzenlediği “2016 Buluş ve Araştırma” ödüllerinin dağıtımı töreninde yaptığı açıklamalara yer verdi.
   Habere göre Anastasiadis konuşmasında, ülkenin yeniden birleştirilmesi, “işgal ordularından” kurtulma konusunda 42 yıldır sürdürdükleri çabanın, nihayetinde sonuçlandırılması durumunda perspektiflerin daha umut verici olacağını belirtti.
   Anastasiadis, çözüm içerisinde, yatırımcıların ülkeye güvenmelerine olanak tanıyacak istikrar koşullarının da yaratılabileceğinden söz etti.
    Anastasiadis konuşmasında ayrıca, ülkenin, araştırma ve buluşlar konusunda, bugün sunduğu katkılardan daha fazlasını sunacağına olan inancını da dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2016, 08:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473