banner564

Yolun ortasında buluşma

Güney Kıbrıs siyasetindeki ‘önemli kişi ve şahsiyetlerin’ yeni bir siyasi hareket oluşturma çabası içerisinde oldukları belirtildi

Yolun ortasında buluşma
banner598
   Güney Kıbrıs siyasetindeki önemli kişi ve şahsiyetlerin, siyasi çıkmazlara ve ülkenin karşılaştığı kritik sorunlara yanıt vermek amacıyla yeni bir siyasi hareket oluşturma çabası içerisinde oldukları belirtildi. 
    Simerini gazetesi “ All Stars Game” başlıklı haberinde, elde ettiği bilgilere dayanarak yeni bir siyasi hareket kurma çabasının 6-7 aydır gündemde olduğunu, buna bağlı olarak siyasi yelpazedeki, solcusundan sağcısına tüm şahsiyetlerin bu çaba içerisinde bulunduğunu yazdı.
   Habere göre bu çaba içerisinde, DİKO ve Meclis eski Başkanı Marios Karoyan, DİSİ Avrupa Parlamentosu üyesi Eleni Theoharus, AKEL eski Meclis Frup Sözcüsü Nikos Katsuridis, EVRO.KO Başkanı Dimitris Şilluris, gibi isimler yer alıyor.  
   Konuya ilişkin olarak bir kaynak, gazeteye yaptığı açıklamada, bu çabanın nereye yayılacağı veya nasıl bir boyut alacağının önceden kestirilmesinin mümkün olmadığını, bununla birlikte mevcut aşamada yeni bir siyasi parti kurulmasından bahsedilmesinin mümkün bulunmadığını kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2014, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474