banner564

10 yeni şanslı

Beko çamaşır makinesi 7’nci hafta talihlileri belirlendi

10 yeni şanslı
banner598
Diyalog Gazetesinin düzenlediği ‘Her hafta 10 okura Beko Çamaşır Makinesi’ kampanyasının yedinci çekilişi dün, Diyalog TV’de, noter Ahmet Çakıcı tarafından gerçekleştirildi.
Çekiliş sonucunda Beko çamaşır makinesi kazanan 10 talihli, kimlik kartları ile birlikte Diyalog Medya Grubu’na uğrayarak buradan alacakları resmi yazı ile Beko mağazasına gidip, hediyelerini talep edebilecekler.

Diyalog gazetesi Beko Çamaşır Makinesi Kampanyası 7.Hafta çekilişi sonucunda kazanan talihlilerin listesi aşağıda gösterildiği gibidir.

1. Huriye ÖZHÜR -Lefkoşa
2.Gülşen KEMANECİLER - Gönendere
3. Tanyol BURÇAKLI - Gaziköy
4. Deniz MANNAŞ - Hamitköy
5. Yasin GEZİ - Girne
6. Hasan MİRALAY - Lefkoşa
7. Mazlume EMİNOĞLU - Lefkoşa
8. Emsal KAVAZ - Sütlüce
9. Sevim KAPTAN - Sütlüce
10.Lütfiye ATASAY - Gönyeli

Sekizinci ve son çekiliş haftaya
‘Her hafta 10 okura Beko Çamaşır Makinesi’ kampanyasının sekizinci ve son çekilişi, 26 Mart Perşembe günü Noter huzurunda gerçekleşecek ve 27 Mart Cuma günü gazeteniz Diyalog’ta yayınlanacak

Hediyelerini aldılar
Öte yandan Diyalog’un ‘Her hafta 10 okura Beko Çamaşır Makinesi’ kampanyasının önceki çekilişlerinde hediye kazanan talihli okurlar Diyalog Medya Grubu’na gelerek hediyelerini aldı. Her gün severek okudukları gazeteleri Diyalog’tan çamaşır makinesi kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten okurlar, memnuniyetlerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473