banner564

100 liraya satın almış

Trafik kazası geçiren gencin hareketlerinden şüphelenen polis, üstünü arayınca bir gram uyuşturucu buldu

100 liraya satın almış
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
  Gazimağusa bölgesinde, Ötüken Kavşağı yakınlarında, trafik kazası geçiren 28 yaşındaki Ümit Zeki Kozoğlu şüpheli hareketler sergilediği gerekçesiyle polis tarafından arandı. Arama sonucunda ceketinin cebinde 1 gram bonzai bulunan Kozoğlu, Narkotik Şube’ye teslim edildi. 
  Polis tarafından dün mahkeme huzuruna çıkarılan Kozoğlu, kefaletle serbest kaldı.
  Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Nurettin Enginer, zanlının 28 Aralık 2016 tarihinde, Ötüken Kavşağı’nın 50 metre kadar gerisinde, kullanımındaki araç ile bir trafik kazası geçirdiğini söyledi. İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ekiplerinin, zanlının şüpheli hareketler sergilemesi üzerine üstünü aradığını ve ceketinin cebinde bir gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulduğunu belirten Enginer, zanlının suçunu kabul ederek konu uyuşturucu maddeyi ismini bilmediği bir şahıstan 100 TL karşılığında aldığını itiraf ettiğini aktardı.

6 bin TL ödedi

  Zanlının KKTC’de çalışma izni ile bulunduğunu ve bir otelde halkla ilişkiler sorumlusu olarak görev yaptığını belirten Enginer, yürütmüş oldukları soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.
  Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının 6 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve haftada 2 gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunması şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2016, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474