banner564

14 gram için  15 bin TL ödedi

Narkotiğin kaldığı apartmana düzenlediği operasyonda tasarrufunda uyuşturucu bulunan Libyalı Abdulwahed, teminatla serbest kaldı

14 gram için  15 bin TL ödedi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da Narkotik Şube ekipleri tarafından  bir apartmana düzenlenen  operasyonda tasarrufunda  14 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde ele geçirilen Libya uyruklu Abdulwahed Kamal Akwairi dün teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Cüneyt Arkın, 28 Haziran 2018 tarihinde aldıkları bir ihbarda, zanlı  Abdulwahed Kamal Akwairi’nin ikametgahında kanunsuz uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini ve konu ikametgaha operasyon düzenlediklerini söyledi. Zanlının apartman kapısında tespit edildiğini ve yapılan üst aramasında cebinde 1 gram “hintkeneviri” türü uyuşturucu bulunduğunu anlatan Arkın, ikamaketgah içerisinde yapılan arama sonucunda ise ayrı ayrı kısımlarda toplamda 13 gram uyuşturucu madde ele geçirildiğini söyledi.
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Arkın, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlının, 15 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve haftada 5 gün en yakın polis karakoluna ısğat-ı vücutta bulunması şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474