banner564

Soner Olgun, yine Merit Park Hotel Letafet sahnesinde, yaklaşık 300 kişiye unutulmaz bir gece yaşattı

Nağmeler dile geldi

Soner Olgun, yine Merit Park Hotel Letafet sahnesinde, yaklaşık 300 kişiye unutulmaz bir gece yaşattı
banner598

 Haziran ayının son akşamında gönlü müzikten geçen tüm misafirlerin durağı yine aynı oldu. Yoğun yaz konserlerine tüm hızıyla devam eden Soner Olgun, yine Merit Park Hotel Letafet sahnesinde, yaklaşık 300 kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.

 Ayağının tozuyla Bodrum konserinden adamıza gelen sanatçı Merit Park sahnesinde kalabalığa coşku dolu saatler yaşattı. Gecede birbirinden güzel şarkılarını seslendiren sanatçı yaklaşık üç saat sahnede kaldı. 
Gece her zaman olduğu gibi Soner Olgun Orkestrası’nın şarkıları ile başladı. Sonrasında Türk müzik dünyasının güçlü seslerinden Soner Olgun sahneye çıktı. Zaman zaman en güzel türküleri, zaman zaman ise usta isimlerin en güzel eserlerini seslendirerek şölene çevirdiği gecede, Soner Olgun’un çok değerli eşi Özlem Olgun da sanatçıyla düet yaparak “Sarhoş” şarkısını seslendirdi. 
Yine birçok kutlamanın yapıldığı gecede konukların eğlencesi ilerleyen saatlerde edilen danslar ve çekilen halaylarla doruk noktasına ulaştı.
Soner Olgun hayranlarına yaz ayı konserlerinin müjdesini de verdi. Sanatçı 7-14 ve 28 Temmuz’da yeniden Merit Park Letafet sahnesinde sevenleriyle buluşacak. 

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2018, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474