banner564

Güzelyurt’ta  şenlik sürüyor

Portakal Festivali kapsamında kent merkezinde indirim şöleni gerçekleştirildi, dans gösterileri yapıldı ve Sinan Akçıl’ın konseri yer aldı

Güzelyurt’ta  şenlik sürüyor
banner598

41. Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında kent merkezinde indirim şöleni gerçekleştirildi, dans gösterileri yapıldı ve Sinan Akçıl’ın konseri yer aldı.
Yapılan açıklamaya göre, Sinan Akçıl önceki akşam Kapalı Çarşı Meydanında verdiği konserde, repertuarındaki şarkıları yanında popüler parçaları da seslendirdi.
Konserin sonunda Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar sanatçıya plaket takdim ederek, 41. Güzelyurt Portakal Festivaline katıldığı için teşekkür etti.
41. Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında önceki akşam ayrıca gençlerin katılımıyla Kent genelinde fener alayı yürüyüşü yapıldı. 
Program kapsamında Kapalı Çarşı meydanında bölgede faaliyet gösteren kreşlerin dans gösterileri yer aldı. Güzelyurt Belediye Kreşi, Renkli Düşler, Küçücüğüm, Minik Kalpler, Sevgi Çiçeği Kreş ve Eğitim Merkezleri ile Montessori okullarının minikleri danslarını sergiledi.
Güzelyurt Belediyesi, İndirim Şöleni kapsamında “ Alışveriş yap fişini al hediyeyi kazan” konsepti ile alışveriş yapan vatandaşlara fişlerine karşılık piyango bileti verdi. Gecenin sonunda yapılan piyango çekilişinde 5 televizyon beş de bisiklet hediye olarak kazananlara takdim edildi.
Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar İndirim Şöleni’nin düzenlenmesine katkı koyan Güzelyurt Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği Başkanı Ulus Ese’ye teşekkür plaketi takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474