banner564

‘17 kez bıçaklarım’

Nafaka ödemediği için kendisini şikâyet eden eski eşini polisin avlusunda ölümle tehdit etti

‘17 kez bıçaklarım’
banner598

 Suna ERDEN

Eşinden bir süre önce boşanan ve mahkeme tarafından nafaka ödemesine karar verilen Bekir Darbaz, polislik oldu. Mahkemenin kestiği nafakayı ayrıldığı eşine vermeyen zanlı şikâyet üzerine polise çağrıldı. 
Zanlı, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nün araç park yerinde karşılaştığı eski eşini, “Bir daha beni polise şikâyet edersen seni 17 yerinden bıçaklarım” diyerek, ölümle tehdit etti. 
Eski eşin tehdit edildiğine dair şikâyeti üzerine zanlı tutuklandı. Hakkında, “Şiddet tehdidi” suçundan soruşturma yapılan zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 

Polis avlusunda tehdit
Soruşturmayı yürüten polis, zanlı Bekir Darbaz’ın 27 Haziran 2018 tarihinde saat 10.00 sıralarında nafaka borcunu ödemediği gerekçesiyle kendisini polise şikâyet eden ayrıldığı eşini, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nün araç park yerinde, “Bir daha beni polise şikâyet edersen seni 17 yerinden bıçaklarım” diyerek, ölümle tehdit ettiğini söyledi. 
Zanlının tutuklanarak hakkında soruşturma yapıldığını, başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlının KKTC vatandaşı olduğunu belirterek, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması ve bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2018, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474