banner564

2 ay içinde ihraç

Çalışmak için adaya gelen Ramazan Özdeğirmenci, kafayı bulduktan sonra yolda yürüyen kadına cinsel saldırıda bulununca tutuklandı

2 ay içinde ihraç
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de gece saatlerinde yaya olarak yürüyen kadını bir süre takip edip, daha sonra cinsel saldırıda bulunan 30 yaşındaki Ramazan Özdeğirmenci’nin çalışmak için ön izinle ülkeye geldiği ortaya çıktı.
Kadını takip edip, göğüslerini sıkıp, bir eliyle kalçasını okşarken, diğer eliyle de özel bölgesine dokunup cinsel saldırıda bulunan zanlı dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Saldırıya uğrayan kadının ise ülkeye tatil için geldiği öğrenildi.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, olayın Girne’de Ersin Aydın Sokak’ta meydana geldiğini söyledi. Polis, zanlının saat 03.00 sıralarında yaya olarak yürüyen bir kadını takibe aldığını, bir süre peşinden gittikten sonra saldırdığını açıkladı.
Kadının arkasından yürüyerek takip eden zanlının aniden önüne geçerek göğüslerini sıktığını, ardından bir elini özel bölgesine, diğer eliyle de kalçasına dokunmak suretiyle cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi.

Kadın çığlık atınca kurtuldu
Polis, saldırıya uğrayan kadının çığlık attığını, imdat diye bağırdığını, bu esnada Özdeğirmenci’nin kadını yere düşürüp, darp edip kaçmaya çalıştığını ifade etti.
Kadının çığlıklarını duyan vatandaşların zanlıyı yakaladığını belirten polis, durumun kendilerine bildirildiğini açıkladı.
Olay yerine giden ekiplerin Özdeğirmenci’yi tutukladığını kaydeden polis, yapılan kontrolde zanlının 147 promil alkollü olduğunun belirlendiğini söyledi.

Çalışma izinleri de durdu
Polis, zanlının çalışmak için ön izinle KKTC’ye geldiğini, ancak bu olaydan sonra çalışma izni işlemlerinin durdurduğunu belirterek, davasında hazır olması için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, aktarılan olguları değerlendirerek zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 2 ay süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473