banner564

2 çocuk yetim kaldı

Erken vedası ile tüm sevenlerinin yasa boğulduğu Ahmet Bamya, gözyaşları arasında toprağa verildi

2 çocuk yetim kaldı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Salamis Hotel yakınlarındaki bir inşaatın 8’inci katında önceki gün ölü olarak bulunan Ahmet Bamya, dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Ötüken köy mezarlığında toprağa verildi.

 

Hale Bamya’nın feryadı yürek dağladı

Havanın yağmurlu olmasına rağmen yakınları ve köylüleri Ötüken köy camisini doldurdu. Tören boyunca sürekli olarak ağlayan acılı eş Hale Bamya, “Elim ayağım kırıldı”, “ dün bütün gece kocamı bekledim belki gelir diye”, “oğlumuz daha 6 yaşındaydı, babasına doyamadı” diye feryat etti.

 

Zehra’nın en acı günü

Ahmet Bamya’ nın 12 yaşındaki küçük kızı Zehra tören boyunca dayısına sarılarak sürekli olarak ağladı.   Köylüleri tarafından çok sevilen birisi olan Ahmet Bamya’ nın  cok kısa süre önce karın ağrısı şikayetlerinin başladığı ancak kontrole gitmediği öğrenildi. Ahmet Bamya’ nın cenazesi köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Ötüken köy mezarlığında defnedildi.

 

Ölüm nedeni kalp krizi

Ahmet Bamya önceki gün saat 15.00 sıralarında çalıştığı inşaat’ ın 8’katında arkadaşları tarafından ölü olarak bulunmuştu, Gazimağusa Devlet Hastahanesinde dün yapılan otopsi sonucu Bamya’ nın ölüm nedeninin betsco kalp krizi olduğu anlaşıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2014, 05:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473