banner564

22 ay sürecek

GAÜ ile Lapta Belediyesi eğitim projesi başlatıyor

22 ay sürecek
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile Lapta Belediyesi’nin, 22 ay sürecek bir eğitim projesi başlatacağı bildirildi.
GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM) Direktörü Ayşegül Nacak, projenin uygulanması sürecinde Lapta Belediyesi’nin geleceğini şekillendirecek eğitim programının, Le Chetau Lambousa Otel’de ve GAÜ Kampüsü’nde verileceğini bildirdi.
Proje kapsamında Lapta Belediyesi’nin bilimsel çerçevede şekilleneceğini, Lapta bölgesi sakinlerine İngilizce eğitim programı uygulanacağını ifade eden Nacak, mart ayında başlatılacak proje konusunda “Yaşam boyu eğitimin öneminin ve gerekliliğinin her geçen gün arttığı günümüz toplumlarında, çağı yakalayabilen ve sürekli öğrenme becerisine sahip bireylere ve kurumlara olan ihtiyaç da aynı oranda artmaktadır” dedi.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi süreci
Öte yandan Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar başkanlığında toplantı gerçekleştirilerek, kardeş üniversite Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin (KAÜ) yapılanma süreci ele alındı.
GAÜ’den verilen bilgiye göre toplantıda, “GAÜ Dental Clinic, Üniversite Hastanesi, Spa Merkezleri ve Yeni Kolej Kampüsü” üzerine sunumlar gerçekleştirildi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2015, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473