banner564

23 Nisan hediyesi!

14 yaşındaki kızını hastanelik oluncaya kadar döven 6 çocuklu baba mahkemelik oldu

23 Nisan hediyesi!
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Alsancak’ta yaşayan 6 çocuk babası 35 yaşındaki M.Ş. 14 yaşındaki kızını ciddi şekilde darp ettiği iddiasıyla mahkemeye çıkarıldı. Zanlının küçük kardeşi ile tartıştığı için 14 yaşındaki kızını darp ettiği belirtildi. 
Genç kızın doktor kontrolünden geçirildiği, darp raporu aldığı kaydedilirken, polisin Sosyal Hizmetler Dairesi ile temasa geçtiği ve kızı yuvaya teslim ettiği öğrenildi. 
Hakkında, ciddi darp suçundan soruşturma açılan zanlı dün teminat talebi ile Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Emrah Lambasuyucu, mahkemede yaşanan olayı aktardı. Lambasuyucu, olayın 17 Nisan 2019 tarihinde saat 19.00 sıralarında meydana geldiğini söyledi. Polis, zanlının küçük kız kardeşi ile tartıştığı gerekçesi ile 14 yaşındaki kızını darp ettiğini belirtti. 
Polis, elleri ile kızının yüzünün çeşitli yerlerine vurarak ciddi darp suçu işleyen zanlının şikâyet üzerine tutuklandığını ifade etti.
 Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, 20 yıldır KKTC’de yaşadığını ve şu anda bir işyerinde çalıştığını kaydeden polis, teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı ve iki kefilin 30’ar bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Suheyla ayan
Suheyla ayan - 5 yıl Önce

Ne tutuksuz ama, ne kefaleti bir cocuk darp ediliyor siz birakiyorsunuz. Yazik ki na yazik kibrisimin adaletine

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474