banner564

25’er bin lira ödediler

Hasan Kaya ve uyuşturucu hapları aldığı Emre Mansuroğlu, 7 gün tutukluluğun ardından teminata bağlandı

25’er bin lira ödediler
banner598
Lefkoşa’da devriye gezen polislere şüpheli görülmesi üzerine durdurulan ve üzerinde yapılan aramada uyuşturucu hap ele geçirilen zanlı Hasan Kaya ve kendisine hapları verdiği tespit edilen zanlı Emre Mansuroğlu 7 günlük tutukluluğun ardından teminata bağlanmak üzere dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Soruşturma amaçlı 7 gündür tutuklu bulunan zanlıların 31 Aralık saat 02.15 sıralarında gözaltına alındığı belirtildi. 
Soruşturmayı yürüten polis, zanlı Kaya’nın şüpheli tavırları nedeni ile üzerinde ve kalmakta olduğu evde arama yapıldığını, 50 adet hap bulunduğunu söyledi. 
Polis, sorgulanan zanlı Kaya’nın hapları zanlı Emre Mansuroğlu’nun 60 adet olarak aldığını itiraf ettiğini açıkladı. 

Haftada bir karakola gidecekler
Polis, Mansuroğlu’nun ise hapları 100 adet olarak henüz tespit edilemeyen bir şahıstan aldığını, 40 âdetini ismini bilmediği bir şahsa, 60 âdetini ise zanlı Kaya’ya verdiğini itiraf ettiğini söyledi. 
Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ancak zanlıların etki etme olasılığının bulunmadığını belirterek teminata bağlanmalarını talep etti.
Mahkeme, yurtdışına çıkış yasağı, haftada 2 gün en yakın polis karakoluna gidip imza atmaları ve 25’er bin TL nakdi teminat yatırmaları şartları ile zanlıların tutuksuz yargılanmalarına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473