banner564

“3 bin yolcudan 5’i virüslüydü”

Başbakan Ersin Tatar, 1 Temmuz’dan sonra ülkeye yaklaşık 3 bin yolcu geldiğini bunlardan sadece 5’inin pozitif çıktığını söyleyerek alınan kararın doğruluğunun görüldüğünü belirtti

“3 bin yolcudan 5’i virüslüydü”
banner598

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı, Başbakan Ersin Tatar, yazılı açıklama yaparak Bakanlar Kurulu’nun aldığı kararları değerlendirdi.
“Türkiye’nin desteği, hükümetin çabaları ile açılım süreci ile birlikte artan kit ihtiyacının karşılanması için yeni adımlar atıldığına” işaret eden Başbakan Tatar, “Türkiye’nin 20 bin kit vermesine ilaveten hükümetin de 15 bin yeni kit satın alacağını, ayrıca Türkiye’den hibe yoluyla 2 PCR cihazı 5 ambulans temin edileceğini” kaydetti.
Başbakan, “ dışa açılım sürecinin başladığı 1 Temmuz’dan sonra ülkeye yaklaşık 3 bin yolcu geldiğini bunlardan sadece 5’inin pozitif çıktığını, bunun da alınan kararlar ve oluşturulan sistemin doğruluğunu” gösterdiğini ifade etti.
Öte yandan, sağlık sistemimizdeki eleman eksikliğini gidermek ve PCR testlerinin daha çok sayıda yapılabilmesi için personel sayımızı artırma yönünde de adımlar attıklarını belirten Tatar, “Dolayısıyla gerek koronavirüsle mücadele, gerekse dışa açılım sürecimiz iyi gitmektedir. Hep ifade ettiğim üzere bizim için en başta gelen halkımızın sağlığı, refah ve mutluluğudur. Ve kesinlikle inanıyorum ki bizler halkımızın desteği ile ülkeyi mutlaka güzel günlere ulaştıracağız” dedi
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
halk
halk - 4 yıl Önce

DEVLETTEN BISEY BEKLEMEYINIZ ONLAR SECIM DERDINDE HALKI BEKLER OY ZAMANI BASA NASIL GECECEGINI HESABINI YAPARLAR

Ali
Ali @halk - 4 yıl Önce

Malesef cok haklisiniz hepsi koltuk derdinde.

Ali
Ali - 4 yıl Önce

Hala daha utanmadan konusuyorsunuz, sizlere kalsaydi o 5 kisi simdi elini kolunu sallaya sallaya ulkemizde dolasiyor olacakti kimbilir kac kisiye de bulastirmis olacaklardi. Hala daha da bunun ne buyuk bir felaket olabilecegini anlayacak kadar biliginiz bile yok ve bir de bununla ovunuyorsunuz.

Sagolsun saglikcilarimiz, yaptiklari eylemler, sikayetler sonucu bu felaket onlenmistir. Sizin sayenizde degil SIZLERE RAGMEN saglikcilarimiz bunu basarmistir. Bu basari onlarindir, ozellikle de tabipler birligimizindir , sizin degildir.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474