banner564

3 yumrukta galip!

Barda tartıştığı Alcabari’nin burnunu kıran Muhammed Ata, kendini Muhammed Ali sandı

3 yumrukta galip!
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da bir bar önünde daha önceden arasında husumet bulunan Motas Alcabari isimli şahıs ile tartıştığı esnada sinirlerine hakim olamayarak vurduğu 3 yumruk darbesi ile Alcabari’nin burnunu kıran Mohammed Abdelmoncim Ata,  öğrenci kaydının da bulunmaması ile tutuklu yargılanmak üzere Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Şükrü Hafız, zanlının 14 Ekim 2016 tarihinde, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir barın önünde, önceden arasında husumeti bulunan  müşteki Motas Alcabari ile tartıştığı esnada, müştekinin yüzüne 3 kez yumruk vurarak burun kemiğinin kırılmasına neden olduğunu söyledi. 

Önce kayıt yaptırdı daha sonra sildirdi
Hafız, 19 Ekim 2016 tarihinde Gazimağusa’da testip edilen zanlının  kendilerine gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini aktardı.
Zanlının 13 Eylül 2012 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne kayıt yaptırdığını ancak 28 Ekim 2014 tarihinde kaydını sildirdiğini ve o tarihten beri ülkede kaçak statüde bulunduğunu belirten Hafız, zanlının davaları görüşülünceye kadar mahkemenin uygun göreceği bir süre Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.

1 ay hükümsüz tutuklu
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, ülkemizde kaçak statüde bulunan ve yargılanmaktan kaçmasının kuvvetle ihtimal olduğu yönünde bulgu yaptığı zanlının, her halükarda 1 ayı geçmemek şartı ile davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2016, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474