banner564

30 bin profesyonel buluştu

Kuzey Kıbrıs Turkcell, ABD’deki Retail’s Big Show’da temsil edildi

30 bin profesyonel buluştu
banner598

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ‘Büyük Perakende Fuarı’ (Retail’s Big Show) 103’üncü kez kapılarını ziyaretçilere açtı, Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Müşteri İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Han Sarıcalı da bu önemli etkinliğe katıldı.

12-15 Ocak tarihleri arasında New York'taki Javits Fuar Merkezi'nde yer alan etkinliğe, dünya devlerinin de aralarında bulunduğu onlarca sektörden 520 firma katıldı. Bu firmaların olduğu önemli fuarda Kuzey Kıbrıs Turkcell de vardı. Yaklaşık 20 bin metre karelik alanda, 30 bine yakın profesyoneli bir araya getiren fuar; eğitim, iletişim, teknolojik gelişmeler ve sektörel sorunlara çözüm konularında katılımcılara eşsiz fırsatlar sundu. Farklı sektörlerden 300'ü aşkın uzmanın tecrübe ve deneyimlerini paylaştığı fuarda, 100'ün üzerinde oturum yer aldı. Fuarda, ABD eski Başkanlarından George W. Bush da konuşmacı olarak kürsüye çıktı.
RF Başkanı ve CEO’su Matthew R. Sahy’nin açılış konuşması ile başlayan fuarda, IBM’in CEO’su Ginni Rometty de deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

Dünya markaları ile buluşma

Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Müşteri İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Han Sarıcalı da New York’taki Retail’s Big Show organizasyonundan son derece önemli deneyimler elde ettiklerini belirtti.
“Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak mobil dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor ve kendi coğrafyamıza, şirketimize ve bağlantılı çalıştığımız şirketlere entegre etmeye çalışıyoruz” dedi

 

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2014, 03:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473