banner564

30 bin TL gerekiyor

Acil ameliyata ihtiyacı olan 5 yaşındaki Melisa Denizer için yardım kampanyası başlatıldı

30 bin TL gerekiyor
banner598
Timuçin DÖNMEZ

Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Kıbrıs Türk Bilgi ve Araştırma Vakfı acil ameliyata ihtiyacı olan 5 yaşındaki Melisa Denizer için yardım kampanyası başlattı.
Melisa için düzenlenen kampanyaya 1665 kısa mesaj (SMS) numarası üzerinden katılan gönüllüler, attıkları her mesaj ile 10 TL katkı yapabilecekler.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada, kampanyaya katılmak isteyen faturalı hat müşterileri “BAGIS” yazarak, 1665’e SMS gönderebilecek.
Girne’de yaşayan 5 yaşındaki Melisa Denizer, 3 yaşında geçirdiği kaza sonucu kafatası yaralanmış ve beyin kanaması geçirmişti. Bu talihsiz kazanın ardından çeşitli operasyonlar geçiren Melisa’nın yeni bir ameliyata ihtiyacı olduğu açıklandı.
Türkiye’de özel bir hastanede ameliyat olması gereken Melisa’nın tedavi masrafları için 30 bin TL gerekiyor

“Çok zorlu bir tedavi süreci”
Melisa, başındaki yaralanma nedeniyle eğitim yaşamına başlayamıyor. 
“Melisa, Türkiye’de Cerrahpaşa ve Acıbadem hastanelerinde operasyonlar geçirdi. Üç kez yapılan ameliyat sonrası beyninde kist oluştu. Çok zorlu bir tedavi süreci geçirmesine rağmen kafatasındaki kırıklar iyileşmedi. Başındaki kemiğin kavuşabilmesi için yapılan ameliyatlar sonuç vermedi ve şu ana kadar kapanması gerekirken kapanmadı. Melisa’nın yeniden operasyon geçirmesi gerekiyor” diyen ailesi, bu ciddi sorunun üstesinden ancak toplumsal bir dayanışma ile gelebileceklerini belirtti.

31 Mart’a kadar devam edecek
Öte yandan Ahmet-Valentina Denizer çiftinin şu anda beş yaşında olan kızları Melissa için
31 Mart tarihine kadar kampanyaya resmi izin verildiği öğrenildi.
Konu hakkında kamuoyuna bir açıklama yapan Melisa’nın yakınları, bu süreçte, Turkcell ve Telsim hatlarından 1665 numaralı hatta boş mesaj atanlar, veya BAĞIŞ yazarak mesaj atanlar 10 TL'lik katkıda bulunmuş olacaklarını hatırlattı.

İrtibat numaraları
Bunun yanında, daha fazla bağış yapmak isteyenlerin aileye veya akademisyen, Ediz Tuncel'e ulaşabilecekleri belirtilerek aşağıdaki numaralar verildi:
Anne Valentine Denizer 05338381729 ve baba Ahmet Denizer 05338697013
Ediz Tuncel: 05428685369.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473