banner564

300 sürücünün 72’si rapor edildi

Trafikte başlatılan seferberlik kapsamında Lefkoşa’da üç noktada kontroller yapıldı

300 sürücünün 72’si rapor edildi
banner598

Ömer KADİROĞLU
Kazaların azalması, yollarda güvenliğin sağlanması amacıyla trafikte başlatılan seferberlik kapsamında dün Lefkoşa bölgesinde üç farklı noktada polis tarafından trafik kontrolleri gerçekleştirildi. 
Denetimlerde 300 araç kontrol edilirken, suç işlediği tespit edilen 72 araç sürücüsü rapor edildi. Denetimlere önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de devam edileceği belirtildi.
Girne – Değirmenlik Anayolu (Dağyolu) ile Gönyeli Çemberi’nin Girne kaçış şeridi üzerinde sabah saatlerinde yapılan kontroller, öğleden sonra mesai çıkış saatlerinde ise Metehan Alayköy Çevre yolu üzerinde devam etti.
Polisten verilen bilgiye göre, trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu yaklaşık 300 araç kontrol edilirken, suç işlediği tespit edilen 72 araç sürücüsü rapor edildi.
Denetimlerde özellikle yük taşıyan kamyonlar, kamu taşımacılığı yapan otobüs ve minibüs ile salon araçlara yönelik sürat kontrolünün yanı sıra, sürüş esnasında yapılan kural ihlalleri ile araçların evrakları kontrol edildi.
Denetimlere önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de devam edilecektir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473