banner564

4 saat direnebildi

Gazimağusa’da meydana gelen trafik kazasında 72 yaşındaki bisikletli sürücüsü yaşamını yitirdi

4 saat direnebildi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da, 15 Ağustos Bulvarı üzerinde dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonucu 72 yaşındaki bisiklet sürücüsü İlyas Avşar ağır yaralanarak yaşamını yitirdi. Salon aracın kullanımındaki bisiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan ve Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Avşar, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak kazadan 4 saat sonra öldü.  
  Araç sürücüsü 36 yaşındaki Oğuz Padak ise polis tarafından gözaltına alındı.
  Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre kaza saat 11.30 sıralarında, Gazimağusa'da 15 Ağustos Bulvarı üzerinde meydana geldi. 
   İlyas Avşar,  kullanımındaki bisikleti ile doğu istikametinden batı istikametine doğru seyrettiği sırada sağa dönüşe geçtiği zaman o esnada aynı bulvar üzerinde seyreden Oğuz Padak yönetimindeki FF 898 plakalı salon aracın çapması sonucu ağır şekilde yaralandı. Avşar kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek cerrahi yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı. Ancak Avşar, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak kazadan 4 saat sonra öldü.  
   Aslen Malatya’lı olan ve 1974’te Barış Harekatı’na katıldıktan sonra adada yaşamaya başlayan Avşar’ın, biri erkek üç çocuk sahibi olan Avşar bir dönem de terzilik yaptı.  

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2018, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474