banner564

40 günü geçmeyecek

Meyhanelerdeki içkileri çaldıkları iddiasıyla tutuklanan Hüseyin Alav, Mehmet Göker Gökhan Ali Gülşahin cezaevine gönderildi

40 günü geçmeyecek
banner598
Girne ve Lefkoşa bölgesinde meyhane ve barlardan alkollü içki çalmakla suçlanan Hüseyin Alav, Mehmet Göker ve suç ortakları olduğu iddia edilen Gökhan Ali Gülşahin aleyhindeki soruşturma tamamlandı. Zanlılar teminat talebiyle dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 
Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis çavuşu Ömer Faruk Şengil ifadesinde, zanlılar Gökhan Ali Gülşahin, Hüseyin Alav ve Mehmet Göker’in “Dükkân açma”, “Kasti hasar” “Sirkat” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde” suçlarından tutuklandıklarını hatırlattı. 
Şengil, zanlıların, 22 Mayıs tarihinde Demirhan’da faaliyet gösteren Kafama Göre Meyhanesi ve Mağdurlar Meyhanesi’nden çok sayıda içki çaldıklarını ve kayıplara karıştıklarını söyledi. 
Şengil, zanlıların 26 Mayıs tarihinde Girne’de faaliyette olan bir bardan ise 7 bin TL değerinde çeşitli marka içki çaldıklarını belirtti. 
Polis, kamera kayıtlarında tespit edilen Alav ve Göker’in otelde, yakalandığını kaydetti. Polis çavuşu, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, Değirmenlik bölgesinde iki ayrı meyhane soygunu ile ilgili zanlıların Demirhan Karakolu’na teslim edileceğini beyan etti. 
Şengil, zanlıların Girne’de işledikleri “Dükkân açma”, “Kasti hasar” “Sirkat” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde” suçlarından yargılanacakları güne kadar 40 günü geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmeleri talebinde bulundu. 
Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlıların ülkede turist statüsünde olduklarını belirterek, davaları görüşülünceye kadar 40 günü geçmeyecek şekilde cezaevine gönderilmelerine karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2017, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473