banner564

Vahşet bu

Cansız bedeni elbise dolabından çıkarılan 45 yaşındaki Zehra Sorver’in boğazı sıkılarak, başı yere vurularak ve tuz ruhu içilerek öldürüldüğü açıklandı; kocası ve oğlu tutuklandı

Vahşet bu
banner598
Çiğdem AYDIN 
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Alayköy’deki evinde cansız bedeni yarı çıplak vaziyette elbise dolabından çıkarılan  45 yaşındaki Zehra Sorver’in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında eşi Levent Sorver ile 17 yaşındaki oğlu  M.C.S. polisin saatler süren sorgulaması ve yapılan bazı tetkikler sonrasında tutuklandı.
   Soruşturmayı yürüten polisin, cinayetle ilgili açıklamaları mahkeme salonunda bulunanları hayretler içinde bıraktı. Polis, Zehra Sorver’in boğazı sıkılarak, başı yere vurularak ve tuz ruhu içilerek öldürüldüğünü söyledi. Polis ayrıca, zanlıları suça bağlayacak kanıtlar bulunduğunu aktardı.
Sorver’in kocası ve oğlu dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Cinayeti soruşturan polis duruşmada, Zehra Sorver’in nasıl öldürüldüğünü anlattı. Polis, Zehra Sorver’in 15 Haziran 12.00-16-00 saatleri arasında boğazı sıkılarak, başı yere vurularak ve tuz ruhu içirilerek öldürüldüğünü söyledi. 

Bazı eşyalarda kanıt bulundu…
Polis, cinayet ile ilgili yapılan soruşturmada bazı eşyalardan zanlılar Levent Sorver ile oğlu 17 yaşındaki M.C.S’yi suça bağlayan kanıtlar bulduklarını ve baba ile oğlunu gözaltına aldıklarını açıkladı. Cinayet ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler ve incelenmesi gereken emareler olduğunu kaydeden polis, Zehra Sorver’in cesedine gün içinde otopsi yapılacağını kaydetti. Polis, soruşturma kapsamında her iki zanlının da 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme her iki zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verirken, söz hakkı alan Levent Sorver, suçlamaları kabul etmediğini, başka bir kadın ile yaşadığını, eşini öldürmesi için bir sebebi olmadığını öne sürdü. Oğlu ise “Babama katılıyorum” demekle yetindi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2017, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473