banner564

400 yaşlı yemekte bir araya geldi

Sosyal Hizmetler Dairesinden yardım alan 400 yaşlı, Bakan Çelerin de katıldığı yemekte bir araya geldi

400 yaşlı yemekte bir araya geldi
banner598

18-24 Mart Yaşlılar  Haftası kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Hizmetler Dairesi’nden yardım alan 400 yaşlı dün Girne’de düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Les Ambassadeurs Otel’de yer alan yemeğe, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, ve Bakanlık bürokratları katıldı. 
Yemekte  konuşma yapan  Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü  Aydan Başkurt, yaşlılığın , insan yaşamının  en önemli devrelerinden  biri olduğunu belirterek, “Bu dönemde,  sizlere daha iyi koşullarda hizmet vermek için çalışıyoruz” dedi.
Çalışma  ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki  Çeler de   konuşmasında, “Sizlerin bu ülkede geçmişten, çocukluğumuzdan bu günlere gelene kadar  yaşadığınız tecrübeler, hepimiz için çok önemlidir. Sizlerden öğreneceklerimiz okullarda, üniversitelerden  öğreneceklerimizden  çok daha kıymetlidir. Sizlerin bize  aktardığı tarih, aktardığınız tecrübeleriniz, bizim, bizden  sonraki nesillere aktaracaklarımıza da yol gösterecektir” şeklinde  konuştu.
Etkinlikte yaşlılar, Otantik grubunun müzikler eşliğinde eğlenirken, Bakan Zeki Çeler  de Otantik grubunun çaldığı müziklere , zaman zaman  çalarak eşlik etti. 
Etkinlikte, Bakan Çeler, yaşlıların tek tek masalarını gezerek, onlarla sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474