banner564

45 gün içerideler

Arkadaşlarının evine pencereden girerek, yükte hafif pahada ağır ne kadar eşya varsa çalan Morka ve Rashe tutuklu yargılanacak

45 gün içerideler
banner598
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat bölgesinde arkadaşlarının evlerine pencereden girerek paralarını ve eşyalarını çalan Stainless Morka ve Olachpıpo Rashe 2 gün tutukluluğun ardından dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada çalınan bazı eşyaların bulunduğu ancak nakit paranın bulunamadığı belirtildi. 
Polis, zanlılar Stainless Morka, ve Olachpıpo Rashe’nin 10 – 21 Temmuz arasında Haspolat bölgesinde kalan Umar İbrahim, Muhammed İbrahim, Ero Michael ve Yakubu Warkaka’nın evlerine pencereden girerek ev içerisinde bulunan 2 adet laptop, 4 adet telefon, 1 adet harddisk ile 780 Euro para çaldıklarını söyledi. Polis, 4 telefon ve harddiskin zanlıların tasarrufunda bulunduğunu, diğer eşyaların satıldıkları yerlerden alındıklarını ancak nakit paraların ise bulunamadığını belirtti. 
Polis zanlılar aleyhine “bina açma, hırsızlık ve sahtekârlıkla para temini” suçlarından dava getirildiğini ifade ederek, ilerde davalarında hazır olmaları için uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti. Mahkeme, zanlıların tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 45 gün süre ile cezaevine gönderilmelerine karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473