banner564

47 ünite kan toplandı

Girne’de, “Bir damla kan bir candır” sloganıyla kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi

47 ünite kan toplandı
banner598

 Girne Özgürada Lions ve İskele Sahil Lions Kulüpleri, Girne Amerikan Üniversitesi katkılarıyla Girne’de kan bağışı kampanyası düzenledi.

Thallassamia Derneği yararına düzenlenen kan bağışı kampanyası, dün 10.00-13.00 saatleri arasında , GAÜ Sağlık Ocağı’nda yer aldı.
Girne Özgürada Lions Kulübü Başkanı Bengül Karayel Bardak, “Bir damla kan bir candır” sloganıyla gerçekleşen kampanyaya katkı koyan Girne Amerikan Üniversitesi ve İskele Sahil Lions Kulübüne teşekkür etti.

“Kampanyalar sürekli hale gelmeli”

İskele Sahil Lions Kulübü Sekreteri Övgü Tayfın da, etkinliğin, Girne Özgürada Lions ile gerçekleştirdikleri Milanobet 3. kan bağışı kampanyası olduğunu belirterek, bu kampanyaları sürekli hale getirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.
Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Yardımcı Doçent Doktor Asım Vehbi de, kan bağışının bir vatandaşlık görevi olduğunu vurgulayarak GAÜ ailesi olarak bu tür kampanyalara destek vermeye her zaman hazır olduklarını belirtti.
Bu tür kampanyaların toplumda bir farkındalık ve duyarlılık yaratılmasına katkı sağlayacağını belirten Vehbi, kampanyayı düzenleyen Lions Kulüplerini kutladı.
Bağış kampanyası kapsamında, 47 ünite kan toplandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2013, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474