banner564

6 kişi yaralandı

Sabah 04.20’de Girne Alsancak yolunda seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü çembere vurduktan sonra aracı ile yan yattı

6 kişi yaralandı
banner598

 Onur ULAĞ

   Girne-Alsancak istikametinde dün sabah saat 04.20 sıralarında meydana gelen kazada 3’ü ağır 6 kişi yaralandı.
   NBH 682 plakalı araçla seyreden ve süratli olduğu bildirilen Elisha Madzikatire (E-23), Girne Amerikan Üniversitesi çemberi olarak bilinen bölgeye geldiği sırada çembere çarptı.    
   Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yolun solundan dışarıya çıktı ve diğer yolcularla birlikte yan yatan aracın içinde sıkışıp kaldı.
Kaza sonucu araca sıkışan yolcular Girne İtfaiye ekiplerinin büyük uğraşları sonucu aracın tavanının kesilmesinin ardından dışarıya çıkarıldılar.
Kazaya karışan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Jasmine Madzikatire, Kudzanai Mukome, Sisamala Tanaka, Dean Masora ve Kudakwashe Chrispen Huni yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Polis basın Subaylığından elde edilen bilgilere göre, Elisha Madzikatire Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Cerrahi Servisinde, Dean Masora ve Kudakwashe Chrispen Huni Girne Akçiçek Devlet Hastanesi Cerrahi Servisinde müşahede altına alındı. Kudzanai Mukome ve Sisamala Tanaka, Girne Akçiçek Devlet Hastanesinde yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473