banner564

77 kök kenevir

Aldığı bir ihbar üzerine İskele’de bir işyerine operasyon düzenleyen narkotik ekip,  işyerinin arkasındaki kapalı alanda uyuşturucu bahçesi buldu

77 kök kenevir
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

  Aldığı bir ihbar üzerine harekete geçen narkotik ekipleri, dün sabah İskele’de faaliyet gösteren bir işyerine baskın düzenledi. Polis, işyerinin arka tarafından bulunan kapalı yerde saksılar içerisinde yetiştirilmiş 77 kök hintkeneviri bitkisi ele geçirdi. Kapalı alanda bitkileri yetiştirmek için kurulmuş olan ısıtıcı, pervane, güneş ışığı görevi görmesi için kurulan lamba düzeneği de dikkat çekti. 
  Ele geçirilen bitkiler emare olarak alınırken, işyeri sahipleri 48 yaşındaki Erhan Kara ile 29 yaşındaki Salih Kara tutuklandı.
   Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre; Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, dün 11.00- 14.00 saatleri arasında, İskele'de faaliyet gösteren bir iş yerinde operasyon yaptı. 
İşyerinde yapılan aramada saksılar içerisinde ekili toplam 77 kök Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan bitki ve bitkileri yetiştirmede kullanılan araç gerek bulunarak emare olarak alındı. Mesele ile ilgili olarak Erhan Kara ve Salih Kara tutuklandı. 
   Zanlıların bugün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarılması bekleniyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474