banner564

Abdulvahat bu ne kabahat

Haspolat’ta bir yaşındaki keçiye ikinci kez tecavüz etmeye yeltenen 43 yaşındaki adam suçüstü yakalandı

Abdulvahat bu ne kabahat
banner598

 Suna ERDEN

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat’ta dün gece yarısı ortaya çıkan olay duyanlara, “Artık dünyanın çivisi çıktı” dedirtti. Birkaç gün önce bölgedeki bir mandıraya girip, bir yaşındaki dişi keçiye tecavüz eden 43 yaşındaki Abdulvahat Uğurlu, dün gece de herkesin uyumasını bekleyip yine mandıraya girdi. 
Zanlı, koyun, keçi, kuzların olduğu mandırada daha önce tecavüz ettiği keçiyle yeltendi. Hayvanların tedirgin olup ses çıkarması üzerine mandıra sahibi ağıla gidince zanlı bu kez emeline ulaşamadı. 
Mandıra sahibi zanlıyı keçiye tecavüz etmeye çalışırken suçüstü yakalayıp konuyu polise bildirdi. Gözaltına alınan zanlı suçunu itiraf edip,  daha önce aynı mandıraya girip aynı keçiye tecavüz ettiğini itiraf etti. Zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

İlk seferi değil
Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis,  olayın 22 Mayıs saat 00. 50 sıralarında meydana geldiğini açıkladı. Polis, zanlının olay saatinde Haspolat bölgesinde bulunan bir mandıraya girerek 1 yaşında olan dişi keçi ile ilişkiye girmeye çalıştığı sırada mandıra sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edildiğini söyledi. Gözaltına alınan zanlının gönüllü ifade verdiğini kaydeden polis, zanlının 13 Mayıs tarihinde saat 23.00 sıralarında yine aynı mandıraya girdiğini ve aynı keçi ile cinsel ilişkiye girdiği itirafında bulunduğunu mahkemeye aktardı. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, zanlının Haspolat bölgesinde faaliyet gösteren bir inşaat şirketinde çalışma izni ile çalıştığını belirterek, teminata bağlamasını talep etti.

Hastayım mazereti
Aktarılan iddiaların ardından söz hakkı verilen zanlı mahkemeden özür diledi, pişman olduğunu dile getirerek, “Birkaç yıl önce kaza geçirdim. Başımı çarptım ve bazen ne yaptığımı bilmiyorum” dedi. Mahkeme, tüm olguları değerlendirdikten sonra zanlının bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Ancak kendisine kefil olacak kimseyi bulamayan zanlı cezaevine gönderildi. 

 
 

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474